Главная » Статьи » Домашний вопрос » кулинария

Салат "Шуба" по-домашньому (украинский язык)
Салат "Шуба" по-домашньому

Інгредієнти:

1 буряк середнього розміру,
1 цибулина середнього розміру,
1 ст. л оцту,
щіпка солі,
2 картоплини середнього розміру,
2 моркви середнього розміру,
150 г філе оселедця,
3 яйця,
200 г майонезу,
декілька листочків петрушки.




Спосіб приготування:

Зварити буряк, приблизно дві години.
Поки буряк вариться, цибулю нарізати дрібною соломкою, посипати сіллю, полити оцтом, та добре перемішати. Відставити в сторону.
Картоплю та моркву варити приблизно годину. Коли овочі будуть відварені, дати їм повністю вистигнути!
Філе оселедця порізати дрібними кубиками.
Зварити "в круту" яйця. Дати охолонути. Відкласти один жовток, він знадобиться в самому кінці. А решту яєць, картоплю, моркву та буряк потерти на грубій тертці в окремі посудини.
Взяти глибоку салатницю. Змазати дно майонезом. І слоями викласти по половині картоплі, цибулі, оселедцю, яйця, моркви, буряка, кожен шар змащуючи майонезом. Потім іншу половину продуктів викласти в такій же черговості. Зверху притрусити жовтком потертим на дрібній тертці. Прикрасити листочками петрушки.
Поставити в холодильник, мінімум на 12 годин.
Подавати з хлібом, або гарніром з картоплі.



Источник: http://cookingzone.net/ip/zakysku/salatu/z_varenumu_ovochamu/0010.html
Категория: кулинария | Добавил: overlook (27.12.2007)
Просмотров: 968 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

OVERLOOK MEDIA GROUP © 2007-2012
Все диалоги ведутся по e-mail: kazochka@i.ua
Перепечатка материалов сайта КАЗОЧКА  возможна только при указании прямой ссылки  www.kazochka.com.ua