Салат "Шуба" по-домашньому (украинский язык)
| Салат "Шуба" по-домашньому |
Інгредієнти:
1 буряк середнього розміру,
1 цибулина середнього розміру,
1 ст. л оцту,
щіпка солі,
2 картоплини середнього розміру,
2 моркви середнього розміру,
150 г філе оселедця,
3 яйця,
200 г майонезу,
декілька листочків петрушки.
|
|
Спосіб приготування:
Зварити буряк, приблизно дві години.
Поки буряк вариться, цибулю нарізати дрібною соломкою, посипати сіллю, полити оцтом, та добре перемішати. Відставити в сторону.
Картоплю та моркву варити приблизно годину. Коли овочі будуть відварені, дати їм повністю вистигнути!
Філе оселедця порізати дрібними кубиками.
Зварити
"в круту" яйця. Дати охолонути. Відкласти один жовток, він знадобиться
в самому кінці. А решту яєць, картоплю, моркву та буряк потерти на
грубій тертці в окремі посудини. Взяти глибоку салатницю. Змазати дно майонезом. І слоями
викласти по половині картоплі, цибулі, оселедцю, яйця, моркви, буряка,
кожен шар змащуючи майонезом. Потім іншу половину продуктів викласти в
такій же черговості. Зверху притрусити жовтком потертим на дрібній
тертці. Прикрасити листочками петрушки. Поставити в холодильник, мінімум на 12 годин.
Подавати з хлібом, або гарніром з картоплі.
|
|
Источник: http://cookingzone.net/ip/zakysku/salatu/z_varenumu_ovochamu/0010.html |
| Категория: кулинария | Добавил: overlook (27.12.2007)
|
| Просмотров: 968
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[
Регистрация |
Вход ]